Besøk i september er utenom sesong og med lite belegg på hotellet. Rekvisitter etter TV-opptak var delvis stablet opp mot en søyle og hevet i en container. Utleiekanoer var stablet langs veggen for utleie.

Her er spesial tilbud til turister med undersjøisk restaurant og først og fremst nær Lindesnes fyr. Den nye attraksjonen - et undersjøisk restaurant, har mange forhåndsbestillinger og vil sikkert trekke flere kunder. Sammen med Lindesnes fyr og andre aktiviteter i sommerhalvåret har hotellet utvilsomt er solid fremtid.

Hotellet ligger for langt unna E18 til å tiltrekke seg mye gjennomgangstrafikk med lang, smal og svinget vei sammenfallende med veien til idylliske Lindesnes fyr.

Det triste med Lindesnes fyr nå er den stygge vindmølleparken som har ødelagt mye av den uberørte, landlige og visuelt vakre del av denne populære turistmagneten. At det er mulig! Politikere ansvarlig for dette burde stilles for retten.

Utmerkede rom med god standard. Noen med utvendig adkomst fra adkomstgalei. Heisen var i uorden i hovedbygningen så vi fikk et flott rom i hotellfløy - som vanligvis blir mest brukt i sommersesongen - med utvendig adkomstgalleri og gange over et lite uteområde for å komme til resepsjon og hotellrestaurant. Lite komfortabelt i ruskevær denne helgen. Hyggelig betjening og greie priser.

Behagelig stille og rolig område ved havkanten. Fint å gå kveldstur langs kanalen: Fotturavstand langs kanalen til idylliske Spangereid. Landlige omgivelser bestående av uteareal med et stort utviklingspotensial. Kort vei med bil til Lindesnes Fyr.

Middag og lunch var god, men frokosten var pent sagt enkel.

https://www.facebook.com/lindesneshavhotell/