En topp-tak-restaurant med fantastisk utsikt over Pirbadet og cruiseskipene ut mot fjorden med Munkholmen gir en følelse av å være på Trondheims tak både ute på tak-terrassen og inne bak glassvegger. Dette er et av byens meget populære utesteder.

Rommene er store og velutstyrte med spennende vindudesign som hindrer innsyn, behagelige senger, stor, brukervennlig og flott TV montert på veggen, kaffe- og temaskin, badekåpe, tøfler, buksepresser, pengeskap m.m.. Velutstyrt bad. Et rom å trives i.Godt lydisolert. og is-maskin i korridoren. Heisen har tyverisikring: Du må bruke nøkkelkortet for å starte heisen.

Frokosten er variert og som forventet i trivelige lokaler med utsikt over båthavnen der cruise-turistene ivrig toger mot sentrum. Spisestedet er i 1 etg. Hotellfrokosten er variert
og god.

Du føler aldri at hotellet er overfylt selv med stort helgebesøk. Den store takhøyden i fellesrommet ved inngangen og resepsjonen bidrar til den gode følelsen av at her er plass til alle. Ta deg tid til å studere de kreative og imponerende arkitektoniske løsningene på dette hotellet.

Hotellet har ikke den korteste gangavstanden til sentrum, men gangavstand til sentrum er det. Nabokvartalet har kolonialbutikk. Pirbadet er i nabobygget ved sjøkanten. Og flybussen fra Værnes stopper utenfor hotellet som ligger i rolig strøk ved Rockheim.

Hotellet på facebook: https://www.facebook.com/clariontrondheim