Tørk støvet av eldre utgivelser - mange skatter er ute av bokhandelen etter kun to år. Sjekk bruktbok-markedet.

Da denne boken kom på markedet ble den straks en bestselger i Vesten. Nå har de fleste glemt dette skattekammer av en bok for dem som ønsker større innsikt i og kunnskap om dødens mysterier.

I denne boka tolker Sogyal Rinpoche “Den Tibetanske Dødebok” og gjør den mer tilgjengelig for mennesker i vesten. Tradisjonelt har den tibetanske kulturen innsiktsfulle skriftlige kilder som gir kunnskap om dødens mysterier.

Foto Gunnar Christensen: Swoyambhu like utenfor Kathamndu i Nepal er verdens største Stupa. Her møtes tibetanske buddhister og turister.

Dalai Lama skriver bl.a. i sin bokanmeldelse: “I sin høyaktuelle bok fokuserer Sogyal Rinpoche på hvordan man skal forstå den sanne meningen med livet, hvordan man skal hjelpe de døende og de døde.”

Et godt tips kan være å begynne med kapittel 2. Dette fordi forfatteren bruker hele kapittel 1 til å takke alle sine læremestere slik tradisjonen er i Tibet.

Tips om hvor denne boka finnes:
Biblioteket og brukt-bok-butikker for den norske utgaven. Den finnes på engelsk og kan bestilles fra utenlandske bok-shopping. Tibetanske menigheten i Oslo, Karma Tashi Ling har kanskje denne boka til salgs?

www.helping.no har sluttet å selge bøker så vi har ikke lager av den.