Aktuelt
  Alternativt
  Barnebøker
  Bil
  Bolig
  Bowrider
  Bøker
  Båt
  Charter
  Film
  Foto
  Fritid
  Helse
  Hjelpearbeid
  Hotell
  Mat
  Mental Helse
  Reise
  Religioner
  Slank
  Trafikkskade
  Ung
  Økonomi

 

  Redaksjon

  Annonser
  English
  Facebook
  Hovedsiden
  Innhold
  Kontakt
  Linker
  Om oss

 

Forbrukertest: Tyholmen hotell Clarion , Arendal

Byens beste hotell
på bryggekanten

 Tekst og foto © : Gunnar Christensen

Der den gamle Danmarksferja "MS Jylland" anløp Arendal på 60-tallet står i dag Arendals beste hotell på en kremtomt med utsyn over havnebassenget. I over tyve år har dette hotellet hatt byens beste lokaler, kjøkken og service. I tillegg var hotellet et vakkert bygg helt til det tragiske tilbygget til høyre på bildet kom opp og skjemmet arkitekturen.

Hotellet er testet i over tyve år til familiebegivenheter som konfirmasjon, bryllup m.m. samt seminarer. Hotellet har i alle år levert med godt kjøkken og god service i trivelige lokaler på bryggekanten. Gjester som har overnattet har vært godt fornøyd med rom og frokost.

Restauranten i hotellet har søndagsstengt hele året, men ved bestilling og et pristillegg kan denne åpnes for gjester også på søndagen.

Hotellet har ikke svømmebasseng, men nærhet til alt i sentrum preger dette stedet: Like ved er gjestehavnen for båter med en knøttliten sandstrand og serveringssted, Pollen med flytende amfiscene - ja hele sentrum.

 Sentrumsnærhet virker også inn på parkerings-forholdene. Selv om hotellet har en egen, liten kjeller med parkeringsplasser så kan det bli trangt når det er godt belegg på kinoen like ved eller ved en av de mange festivalene som er her om sommeren - som Canal Street, Kjæmpestaden m.fl..

Kommer du til Arendal for å oppleve en arkitektonisk Sørlandsidyll så kan du bli skuffet. For flere nybygg i sentrum skjemmer byens totalinntrykk: Som kulturhuset som likner en flyhangard på Gardemoen eller det massive Arena kjøpesenteret for å nevne noen. Søker du en Sørlandsby med en vakker idyllisk arkitektur - da må du til Risør.

Hotellets nettside: www.clariontyholmen.no


 

 

Hotellet gies poeng
med antall sol-tegn.
Best poeng er 5 soltegn:
, dårligst er 1:

Totalinntrykk

Tiltalende hotell med god service og utmerket kjøkken fine lokaliteter på en fantastisk tomt på bryggekanten i Arendal sentrum.

Rom
Ikke testet med overnatting. Det taes derfor forberhold om endringer i rankingen når overnatting er prøvet.

Omgivelser
Et veldrevet hotell på ei sentral, men rolig tomt. i byens sentrum.

Spisestedet Spisestedet er testet en rekke ganger i en pertiode på mer enn 20 år ved flere festlige anledninger som konfirmasjoner, jubileer og brullup. I alle disse årene har kjøkkenet levert utmerket kokkekunst og servicen har alltid vært utmerket.

 

Hotell