Retro design

  Aktuelt
  Alternativer
  Barnebøker
  Bil
  Bolig
  Bowrider
  Bøker
  Båt
  Charter
  Film
  Foto
  Fritid
  Helse
  Hjelpearbeid
  Hotell
  Mat
  Mental Helse
  Reise
  Religioner
  Slank
  Ung
  Økonomi

 

  Redaksjon

  Annonser
  English
  Hovedsiden
  Innhold
  Kontakt
  Linker
  Om oss

 

 

 

 

Gunnar Christensen:
- Jeg gir deg boka gratis!

Styrkeprøven
"DEN LILLE MANNS KAMP"
- Hvordan takle livet etter en trafikkskade?

- Selvbiografisk dokumentarroman
-  Se presseomtaler
- Boken blir tydeligvis aldri uaktuell

Gunnar Christensen
forfatter


Etter at Styrkeprøven var utsolgt i bokhandelen og ble lagt ut for gratis nedlasting på internett er over 35.000 eksemplarer lastet ned.

 Last ned Styrkeprøven gratis.

 Presseomtaler

Gunnar Christensen:

 - Jeg gir deg
boka gratis!

"Jeg gir deg boka gratis fordi den ikke lengre finnes i bokhandelen din. Som forfatter ønsker jeg å bli lest av flest mulig. Jeg er takknemlig for de mange tilbakemeldinger på at boka hjelper trafikkskadde.

Jeg har fått tilbakemelding på at Styrkeprøven har reddet flere liv og hjulpet mange trafikkskadde og deres nærmeste. Det er i seg selv verd hele arbeidet med å skrive den: Manuset telte på det meste over 900 sider og ble påbegynt i 1983 og utgitt først i 1996.

Styrkeprøven i papirutgave:

 "STYRKEPRØVEN" er utsolgt fra forlaget.

"Årets julegave til alle trafikkskadde.

"Styrkeprøven" er en autentisk og usminket skildring av et ungt liv som blir lagt i grus av en trafikkulykke. Boken bør bli obligatorisk lesning for pårørende, arbeidskolleger, behandlere, advokater og alle som har med trafikkskadde å gjøre. Skal du bare kjøpe en eneste julegave i år - kjøp "Styrkeprøven"!  Har du lest den, har du sett en virkelighet du ikke trodde fantes - med mindre du har opplevd den selv."

REDAKTØR FRED B. NILSEN,
TRAFIKKSKADDES MAGASIN

Flere pressemeldinger

Lesernes tilbakemeldinger

Hei

Leste deler av boken "Styrkeprøven", leste også reportasjen om hvordan leger blir systematisk svartelistet av de forsikringsselskapene som ikke har dem på sin lønningsliste, Kjenner flere av dem bla. Bjørn Fagerlund og H. Skree, som dessverre er død. Kjenner de godt. Vet hva de jobber med og mot. Kjenner mange saker, også av nyere dato. Ble veldig lei meg da jeg leste det du skrev i boken. Takk for det du har skrevet.

Beste hilsner Helge

 

Hei Gunnar

Jeg må bare si at etter å ha lest Styrkeprøven ferdig så har du min kraftigste beundring. Jeg ble sjokkert over å lese slutten - sjokkert over hvor jævlig mennesker faktisk kan være mot en helt uskyldig person. Å se at et menneske faktisk klarer å finne en mening med livet etter et slikt nederlag er en kraftig vekkelse på ens egen livssituasjon! Styrkeprøven er definitivt den mest rørende boka jeg noensinne har lest, og også en av de bøkene som har gjort mest inntrykk på meg noen sinne. Historien kommer antageligvis til å sitte brent fast så lenge jeg lever. Måtte de krefter som eksisterer velsigne deg, Gunnar. Du har min dypeste respekt så lenge jeg lever.

Vennlig Hilsen Morten

 

Låne Styrkeprøven
på Biblioteket?
Du kan låne Styrkeprøven
i papirutgave på ditt lokale bibliotek:

"Styrkeprøven,"
forfatter: Gunnar Christensen,
Første opplag:
ISBN 82-91764-01-8. 
Empress Forlag AS 1996
Tredje opplag:
ISBN 82-8141-003-5.
ildsjelen forlag 2005

Utklipp: Presseomtale Agderposten 31.10.1996
Styrkeprøvens første opplag

 
Hvorfor gratis bøker?

Fordi bøkene finnes i bokhandelen/netthandelen kun ca. 2 år etter utgivelsen av kapasitetsgrunner. Deretter kun på biblioteket og bruktbokhandel.

 Forfatteren vil helst bli lest så lenge som mulig etter utgivelsen.

De fleste forfattere kan ikke legge ut bøkene sine på denne måten på grunn av de store forlagenes rettigheter. Slik er det ikke alltid med småforlag.

Dette systemet gjør at du går glipp av mange flotte bøker.

 
Last ned gratis bok:


Skandalebøkene i ungdomsskolen

Av Gunnar Christensen

Lærebøkene som kom
etter Mønsterplanen i 1974 beskriver de fremmede religionene på en skandaløst dårlig måte.

 
Barnebok
av Gunnar Christensen
illustrasjoner Berit Anfinsen

Aima
Handlingen i barneboka Aima foregår i norsk natur. Hovedpersonen Aima er ei lita hulder. Som kjent knytter det seg fra gammel tid mye folketro, fantasi og forestillinger til Huldra hvilket har vart helt fram til vår tid.


©
www.helping.no