Aktuelt
  Alternativt
  Barnebøker
  Bil
  Bolig
  Bowrider
  Bøker
  Båt
  Charter
  Film
  Foto
  Fritid
  Helse
  Hjelpearbeid
  Hotell
  Mat
  Mental Helse
  Reise
  Religioner
  Shopping
  Slank
  Spill
  Trafikkskade
  Ung
  Økonomi

 

  Redaksjon

  Annonser
  English
  Facebook
  Hovedsiden
  Innhold
  Kontakt
  Linker
  Om oss

 

 

Forbrukertest: Soria Moria hotell i Oslo:
Noe ekstra

 Tekst og foto © : Gunnar Christensen

Navnet indikerer noe eventyrlig. Eventyrlig er beliggenheten i en fin uberørt natur med utsikt over skog og fjell i rolige, vakre omgivelser som om det skulle være et høyfjellshotell. Likevel er Oslo sentrum bare en trikketur unna.

Dette er hotellet som har noe ekstra. Hotellet for fødselsdag eller når familien skal feire noe spesielt. Her er store flotte rom, en fantastisk frokost og et 25 meters svømmebasseng. Barna elsker dette svømmebassenget.

Dette har vært stamhotellet i Oslo i en årrekke og servicen og maten har vært utmerket like lenge. Soria Moria-frokost har vært et begrep for både voksne og barn i familien og de fleste andre hoteller vi har besøkt i inn og utland har ikke tangert denne frokosten.

Etter en dag i Oslos støyende gater er det vidunderlig å kunne legge seg på et rolig hotell hvor du ikke hører en bil eller noen form for bylarm. Du er rett og slett på landet.

Og bilen er plassert på hotellets gratis, bevoktede parkeringsplass. I alle år har bilen hver gang fått stå i fred her. Bussen stopper like utenfor hotellet, men trikketuren begynner 20 minutters spasertur unna. Så høyt opp på Holmenkollåsen er luftkvaliteten langt bedre enn nede i Oslo-gryta. Dette er stedet du kommer tilbake til.

Hotellets nettside: www.soriamoria.no

Sammenlikne Soria Moria med Holmenkollen Park Hotel Rica:
Det er naturlig å sammenlikne Soria Moria med nabohotellet på Holmenkollåsen, nemlig det vel kjente Holmenkollen Park Hotel Rica som har under havlparten så stort svømmebasseng, mindre standardrom og jevnt over lavere standard og romslighet enn på Soria Moria. Her må du også betale for parkering av bilen i hotellets parkanlegg noe du slipper på Soria Moria. Soria Morias rause romstørrelse og høye grad av estetikk i alle rom over hele hotellet gjør dette hotellet spesielt. Men frokosten på begge disse to hotellene er i toppklasse. Ref.: Holmenkollen Park hotell Rica, Oslo

 

 
Hotellet gies poeng
med antall sol-tegn.
Best poeng er 5 soltegn:
, dårligst er 1:

Totalinntrykk

Vi testet Soria Moria.
Et hotell med moderne arkitektur bygget
i vakre omgivelser

Rom
  
Behagelige, rolige, store
 og funksjonelle rom med praktisk design. Godt lydisolert og gode senger.

Omgivelser
  
Beliggenheten på Holmenkollen
er helt spesiell rolig og vakker.

Spisestedet
  
Her er et kjøkken som i en årrekke har utmerket seg og aldri har skuffet.

 

Hotell

 


Link:
 www.soriamoria.no