Retro design

  Aktuelt
  Alternativt
  Barnebøker
  Bil
  Bolig
  Bowrider
  Bøker
  Båt
  Charter
  Film
  Foto
  Fritid
  Helse
  Hjelpearbeid
  Hotell
  Mat
  Mental Helse
  Reise
  Religioner
  Slank
  Trafikkskade
  Ung
  Økonomi

 

  Redaksjon

  Annonser
  English
  Facebook
  Hovedsiden
  Innhold
  Kontakt
  Linker
  Om oss

 

 

 

 

 Rhonda Byrne:
Slanket meg 12 kg
ved hjelp av "hemmeligheten"

Rhonda Byrne gir radikale slankeråd i sin bok "The Secret"
utgitt på norsk som "Hemmeligheten" av Damm i 2007:

Gjør noe med tankene dine:
Det er tankene som gjør at du legger på deg - ikke maten.

Ikke tenk på å gå ned i vekt. Den overvektige tilstanden er en følge av at du tenker på overvekt. Slett "tjukkastankene" dine - tenk "tynne tanker", er hennes klare slankeråd.

Rhonda Byrne mener det er ren innbilning at vi legger på oss av maten. Det er de tankene og forestillingene vi har om mat og vekt som er årsaken til overvekt, og ikke maten vi spiser, hevder hun. Tankene vi har om mat og overvekt begrenser oss og fører til at vi ikke lykkes i å slanke oss.

Magnet
Det hevdes å være en universell lov om tiltrekning i vår virkelighet. Dette er hovedtemaet i denne boka. Denne loven om tiltrekning går ut på at vi mennesker tiltrekker oss det vi er opptatt av med våre tanker og følelser.

Forestill deg selv som en magnet som trekker til deg mer av det du har av tanker og følelser her og nå. Dette innebærer at det du hovedsakelig er opptatt av med dine tanker og følelser tiltrekker du deg mer av.

Dette betyr i denne forbindelse at "tjukkastanker" tiltrekker mer overvekt, mens "tynne tanker" tiltrekker idealvekt. Og definisjonen av idealvekten er den vekten du føler er ideell for deg.

Kjenner du en som "spiser som en hest" og er like tynn? Det er fordi nettopp dette er programmert i tankene til denne personen: "Jeg kan spise akkurat det jeg vil, men holder alltid vekten." Også her er det tankene som tiltrekker det man ønsker som en magnet, hevder Rhonda Byrne.

Slik slanker du deg i tre trinn.

1.
 Bestem deg for hva du ønsker å veie. Tenk på deg selv som om du alt har oppnådd idealvekten ved å se dette for deg. Til hjelp bruker du bilde av deg selv da du hadde idealvekten. Eller et annet bilde av den idealvekten du ønsker deg. Se på det utvalgte bilde av idealvekten så ofte du kan. Plasser det slik at du ser det ofte.

2.
 Se for deg at du alt har oppnådd idealvekten uten at du motsier det du ønsker å veie. Verken med det du tenker eller sier om deg selv.

La være å stirre på overvektige mennesker: I stedet konsentrer deg om å beundre mennesker som du mener har sin idealvekt. Se for deg bildet av deg selv i idealvekten din og kjenn hvor perfekt dette føles.

3.
Føl deg vel med deg selv. Dette er viktig for hvis du har et dårlig forhold til kroppen din klarer du ikke å tiltrekke deg idealvekten. Igjen har dette sammenheng med loven om tiltrekning som gir deg mer av det du tenker og føler. Gode følelser og tanker omkring deg selv og kroppen din er et kraftfullt verktøy som setter deg på "frekvensen" til din idealvekt.

Hvorfor er det viktig at du føler deg vel? Tanker kan måles elektromagnetisk. Det er vitenskapelig bevist: Tankene er impulser du sender ut fra deg og som trekker til deg mer av det du sender ut. Denne universelle loven om tiltrekning fungerer kontinuerlig og har alltid gjort det om du er klar over den eller ikke. Loven skiller ikke mellom det som er negativt eller positivt for deg. Uansett får du mer av det du bruker bevisstheten din på.

Når du spiser bør du konsentrere deg om maten og ikke tenke på noe annet. Konsentrerer du deg om maten smaker den bedre: Vær helt til stede der og da når du spiser.

Rhonda Byrne har selv prøvd ut denne slankekuren på seg selv. Hun gikk ned fra 64 til 52 kilo på denne måten uten å gjøre noe som helst med kostholdet.

 

Innhold

 Rhonda Byrne:
Slanket meg 12 kg
ved hjelp av "hemmeligheten"

 Mer om slanking

 

Helse

  Advokatbrevet
  Aggresjon
  Alkoholisme
  Alvorlig depresjon
  Caroline Myss
  Depresjon
  Ny Snåsamann
  Ekteskapet
  Healing
  Hjertetrim
  Indre uro
  Latter på DVD
  Lov om tiltrekning
  Mambo
  Meditasjon
  Mental helse
  Miljøhus
  Miljøhusbygg
  Mobbing
  Mobiltelefon
  Nakkesleng
  Natur lykkepille
  Nærdøden
  Plastemballasje
  Prestasjonsangst
  Psykiatrien
  Rus
  Slanking
  Slankemani
  Sorg
  Sorgbearbeidelse
  Sosial fobi
  Søvnmangel
  Taleangst
  Trafikkskade
  Ungdomskilden
  Vann
  Vegetarmat
  Visualisering
  Yoga