Retro design

  Aktuelt
  Alternativer
  Barnebøker
  Bil
  Bolig
  Bowrider
  Bøker
  Båt
  Charter
  Film
  Foto
  Fritid
  Helse
  Hjelpearbeid
  Hotell
  Mat
  Mental Helse
  Reise
  Religioner
  Slank
  Trafikkskade
  Ung
  Økonomi

 

  Redaksjon

  Annonser
  English
  Hovedsiden
  Innhold
  Kontakt
  Linker
  Om oss

 

Beklager utdatert test:

Forbrukertest: Rondane Spa Høyfjellshotell og Hytter
Hotellet nærmest høyfjellet

 Tekst og foto © : Gunnar Christensen

Like under tregrensen i Rondane ligger Rondane Spa med vakker utsikt mot høyfkjellet. En bygningsmasse som har stått der en stund og som derfor ikke er helt ny, men velholdt og fungerer greit og gir deg muligheter for flotte naturopplevelser både til fots og faktisk også på sykkel helt inn til Rondevassbu. Flere fjelltopper over to tusen meters ved Rondevassbu har høyde som innbyr til spreke naturopplevlser.

Oftest er det hotellet nærmest høyfjellet som tilbyr deg den mest komfortable overnattingen som bad med dusj etc. liksom her. En dusj er ingen selvfølge i høyfjellet og fremstår som rene luksusen til fjellheimen å være.

Vi er en familie på fem som leide en leilighet i tilknytning til hotellet i fire døgn. Leiligheten hadde sengeplass til seks personer og eget kjøkken bad og to soverom. Bortsett fra en hemningsløs knirking i gulvet var denne leiligheten aldeles utmerket med egen liten, overbygd luftealtan. Herfra var utsikten innbydende og omgivelsene fredelige. Du er ute i naturen her og det er deilig å ha ro rundt seg. En liten dagligvarebutikk i nærheten har de nødvendigste varene om du ikke bruker hotellets spisested.

Hotellet leier ut sykler om du ikke har med egne. Fysisk sett er det bilvei fra hotellet helt inn til turistforeningens hytte Rondevassbu, men du har ikke anledning til å kjøre med bil denne grusveien inn dit. Kun et stykke til en parkeringsplass for fjellturister. På veien må du betale deg gjennom en privat bomvei og betale en døgnpris på parkeringsplassen i retning Rondevassbu. På denne parkeringsplassen er der også sykkelleie og betjent hjelp med sykkelleie deler av dagen. Hvis du går inn til Rondevassbu til forts kan du leie sykler for hjemturen til parkeringsplassen om du vil.

Rondane var det første norske fjellområdet som ble vernet. Området har tilrettelagte turister organisert av Den Norske Turistforening. Her kan du vandre fra hytte til hytte på samme måten som i Jotunheimen og på Hardangervidda. Rondane har et åpent og vakkert landskap.

Nettsted: www.rondane.no


 

 

Test: August 2011

Hotellet gies poeng
med antall sol-tegn.
Best poeng er 5 soltegn:
, dårligst er 1:

Totalinntrykk  
Greit hotell nær vakre Rondane

Rom
Hotellrom med frokost er ikke testet

Leilighet  
Gjennomsnittelig god standard. Rolige og naturskjønne omgivelser.

Omgivelser

Spisestedet og spa:
Ikke testet 

 

Reiser

 

Hotell