Retro design

  Aktuelt
  Alternativer
  Barnebøker
  Bil
  Bolig
  Bowrider
  Bøker
  Båt
  Charter
  Film
  Foto
  Fritid
  Helse
  Hjelpearbeid
  Hotell
  Mat
  Mental Helse
  Reise
  Religioner
  Slank
  Trafikkskade
  Ung
  Økonomi

 

  Redaksjon

  Annonser
  English
  Hovedsiden
  Innhold
  Kontakt
  Linker
  Om oss

 

Beklager utdatert test:

Forbrukertest: Rica Forum hotell i Stavanger:

Ubåten

 Tekst og foto © : Gunnar Christensen

Dette er ikke hotellet for deg med høydeskrekk. Tenker du på hvordan du skal komme deg ut i tilfelle brann: Som å hoppe fra
etasje 20, så finn deg et mer "jordnært" hotell. Er du derimot komfortabel med høyden så vil du finne deg vel til rette her.

Hotellet er bygget i en form som minner om toppen av en ubåt og ruver 21 etasjer over bakken. Ikke helt nytt og fint, men godt vedlikeholdt og velfungerende hotell. Inventarmessig kan hotellet gjerne oppgraderes litt her og der. Testen skrives på bakgrunn av tre besøk på hotellet.

Vi besøkte hotellet en hel familie først på gjennomreise, deretter på vei til Preikestolen og senere til et møte. Første gang spurte barna etter svømmebassenget som ikke finnes her. Her er ingen rom for barn. Konferansehotell kalles dette og en storsal hører til.

 Men spisesal i øverste etasje med praktfull utsikt faller i smak. Og frokosten her er meget bra med et stort utvalg og påfyll hele tiden samt hyggelig betjening.

Hotellet har ikke egen parkeringsplass så du må benytte et parkeringshus like ved mot betaling.

Behagelige, rolige og funksjonelle rom med praktisk design i mange ulike varianter som følge av hotellets spesielle form. Godt lydisolert og gode senger. Fin utsikt fra rommene og relativt lite støy selv om sterkt trafiikkerte veier som E 39 er like ved. Romene er ikke helt moderne i design, men har greit vedlikehold

Alle Rica-hoteller har et eget system for såpe og shampo på badet: To små gjerrige søyler pr. person som lett detter på gulvet i dusjen. En talentløs designidè. Takke seg til systemet andre hoteller har med rause såpedoseringer som skummer skikkelig. 

 
Testet:

Hotellet gies poeng
med antall sol-tegn.
Best poeng er 5 soltegn:
, dårligst er 1:

Totalinntrykk

Vi testet Rica Forum
hotell i Stavanger. Et spesielt hotell og en positiv opplevelse.

Rom
 
Behagelige, rolige og funksjonelle rom med praktisk design i mange ulike varianter som følge av hotellets spesielle form. Godt lydisolert og gode senger. Fin utsikt fra rommene og relativt lite støy selv om sterkt trafiikkerte veier
som E 39 er like ved. Romene er ikke helt moderne i design, men
har godt vedlikehold

Omgivelser
 
Beliggenheten er utenfor sentrum av Stavanger og ikke helt optimal for deg som skal til sentrum av byen. Flott hotell for gjennomreise.

Spisestedet
  
Frokosten inntaes i 21 etasje med en praktfull utsikt. Frokosten er meget bra.

Testgruppe:
 Familie på 5