Aktuelt
  Alternativer
  Barnebøker
  Bil
  Bolig
  Bowrider
  Bøker
  Båt
  Charter
  Film
  Foto
  Fritid
  Helse
  Hjelpearbeid
  Hotell
  Mat
  Mental Helse
  Reise
  Religioner
  Slank
  Ung
  Økonomi

 

  Redaksjon

  Annonser
  English
  Hovedsiden
  Innhold
  Kontakt
  Linker
  Om oss

 

 

 

 Flerbruksbiler - MPV
- bruktbiltest

Test:
Flerbruksbiler - såkalte MPV (multi purpose vehicle).

BIlene gies poeng
med antall sol-tegn.
Best poeng er
5 soltegn:
.

Flerbruksbiler lanseres som de beste familiebilene, men stasjonsvogner selger likevel mye bedre. Det er fremfor alt den høye prisen på flerbruksbilene som gir stasjonsvognene det store salgsvolumet. Men ingen forstår hvorfor flerbruksbilene koster så mye mer enn stasjonsvogner. Vi har testet flerbruksbiler:

Sitat fra test:

Opel har nå brettet opp ermene og bygd en helt ny og tiltalende flerbruksbil - ikke bare en facelift som hos Ford og Volkswagen. Nye Opel Zafira er blitt større og forhåpentlig bedre.

Zafira er en positiv overraskelse å prøvekjøre. Den gir et solid inntrykk med gode kjøreegenskaper og bra støydemping.

Opel Zafira


 

Sitat fra test:

Det ulykkelige med denne bilen er at den koster så mye mer enn en stasjonsvogn: Det er små-barnsfamiliene som virkelig trenger denne biltypen, men som ikke har råd til å gå opp mot fire hundre tusen. Og hvorfor skal denne bilen koste så mye mer enn en vanlig stasjonsvogutgave av Mondeo? Det er det mange som lurer på.


 

Ford S-Max


 

Sitat fra test:

Peugeots 5008 er en romlig flerbruksbil for deg som vil ha et fullverdig baksete til tre voksne personer og god bagasjeplass. Dette må være Ford S-max sin argeste konkurrent for Peugeots 5008 er nesten like stor og og betydelig billigere enn Forden.


 

Peugeot 5008

Sitat fra test:

Denne bilen er dyr å forsikre. Dette skyldes at den også selges som varebil hvilket betyr mye bruk på byggeplasser o.l. samt at det er en populær bil for unge familier med mindre kjøreerfaringer. De høye forsikringepremiene er rett og slett en konsekvens av en aktuarmessig skadevurdering hos forsikringsselskapene og ikke nybilprisen på bilen hevder forsikringsselskapene.


 

Touran

Sitat fra test:

Kias største salgsargument nå er 7 års nybilgaranti. På NCAP sikkerhets-rating har nye Carens i september 2013 krøpet opp til 5 stjerner.

Kia
Carens


 Sitat fra test;

På kundetilfredshet og salgstall er denne bilen en outsider. Men i kjørekomfort og praktiske løsninger skårer Citroën Grand C4 Picasso meget bra. Stillegående og behagelig kjøretøy. Det er som å kjøre en stor bil selv om den bare er litt større enn VW Touran. Og like praktisk med tre individuelle seter bak og plass til 5 voksne med gode designløsninger. Altså en ypperlig familiebil til 5.


 


 

 Citroën
Grand C4 Picasso


 

Sitat fra test;

Prisen har mer enn doblet seg siden nittitallet. Det er derfor relativt få Caraveller på veien nå etter at "kombiavgiftsklassen" ble fjernet. Med personbilavgift på denne bilen er det få som kjøper. Volkswagen selger mest varebiler av denne typen og da med navn Transporter.

Vi testet bilen som flerbruksbil fullastet med 5 personer inklusive mye bagasje på en rundtur i Danmark. Totalt omfattet testen
640 km med både by- og landeveiskjøring.


 


 

VW Caravelle


 


 

Innhold

- Flerbruksbiler - bruktbiltest

- Nakkeslengbeskyttelse

- Bileiere har talt:
Tilfredstest

 
Euro NCAP-test: nakkesleng-
beskyttelse


 

 
De beste bilene
Bileiere har talt: Tilfredstest

75.000 Skandinaviske bileiere svarer i en undersøkelse (publisert av NAF) på spørsmål om de er fornøyd med bilen sin

 Oppdatert 2 - 2019

© 
www.helping.no