Retro design

  Aktuelt
  Alternativer
  Barnebøker
  Bil
  Bolig
  Bowrider
  Bøker
  Båt
  Charter
  Film
  Foto
  Fritid
  Helse
  Hjelpearbeid
  Hotell
  Mat
  Mental Helse
  Reise
  Religioner
  Slank
  Ung
  Økonomi

 

  Redaksjon

  Annonser
  English
  Hovedsiden
  Innhold
  Kontakt
  Linker
  Om oss

 


 

Forbrukertest: Quality Kragerø Spa & Resort hotell

- katastrofehotell
- dårlig vedlikehold

- elendig kjøkken og service

 Tekst og foto © : Gunnar Christensen

Arkitekturen er åpen og moderne med søyler betong og glass i sterk kontrast til Kragerøs koselige trehusbebyggelse. Men så ligger også dette hotellet ganske langt unna byen. En dyp fjord skiller hotellet og byen og gir en lengre kjøretur med bil eller bilferje til sentrum. Hotellet bærer preg av mangelfult vedlikehold og betjening uten kompetanse på service og hotelldrift.

Bilen får gratis plass i parkeringshus og innsjekking fører til et lite dobbeltrom med innsyn til spa-avdelingen med bassenger både inne og ute. Hotellet består av hotellrom i hovedbygningen og leiligheter i nabobygning. Utenfor ligger hotellets golfbane og en rekke hytter som også leies ut. Det kan se ut som om sjøen med en strand og marina ligger ganske nærme, men det er et drøyt stykke ned dit.

Send Helstrøm til dette hotellet før det går konkurs enda en gang.
Hotellets kjøkken var utmerket i 2011. Nå er kjøkkenet elendig. Fisksuppen kan kalles "oppvaskvann" og kalles "oppvaskvann" av flere på sosioale medier. Kjøkkenet var tidligere hotellets sterke side.Nå er kjøkkenet en av mange svake sider her. Trist for dette kan ikke drives lenge på denne måten før det er konkurs igjen. Personalet er også dårligere. Det virker som om alle er ufaglærte og ingen kan jobben sin.

Kulde ga suite i 2011
Verre var det med oppvarmingen på hotellfløyen vår. Flere klaget på mangelfull varme på rommene. Datasystemet som styrer varmen virket fremdeles ikke og kl. 21.30 på kvelden ga resepsjonen opp å få varme på rommet vårt og i hele fløyen av hotellet og vi fikk etter forespørsel tildelt en stor flott suite i bygg utenom hotellet med god varme og flott utsikt over Kragerø sentrum og fjorden. Dette uten tillegg i prisen. TV'en var lettbetjent.

Det utrolige er at oljefyringsanlegget fremdeles ikke er reparert mer enn 6 år senere. Og ansvarlig for fyringaanlegget innrømmet åpent og ærlig at han ikke forsto hvordan anlegget skal betjenes.

2011 Gjerrig massasje
Spa-avdelingen var som hotellet ellers dominert av svensk betjening. Her testet vi stolmassasje og rygg/nakkemassasje. Sistnevnte massasje ble kjøpt som en 40 minutters seanse, men varte bare i ti minutter. Dette fordi jeg var litt sen inn døren til spa-avdelingen og massøren - ei sur ung svensk dame - var nøye med klokka selv om der ikke var andre bestillinger før og etter min bestilling. Klokka sto og tikket ved siden av: Den så ut som ei gammel stor vekkeklokke. Hun satte på hylla for å kontrollere at tiden ble nøye utmålt. Dette virket komisk smålig med så lite belegg på hotellet og så godt som ingen aktivitet på avdelingen.

På dette hotellet tar ingen ansvar for deg som gjest.
Styr unna denne katastrofehotellet.


Test:
Sept. 2011 og sept.2017


Hotellet gies poeng
med antall sol-tegn.
Best poeng er 5 soltegn:
, dårligst er 1:

Totalinntrykk

Bra hotell i med fin utsikt ut over fjorden og Kragerø by.

Dobbelt hotellrom
 
Lite rom med kun plass til en dobbeltseng, speil og en kontorstol med bord samt bad, Ingen dypstol. Bemerkelsesverdig lite hotellrom for et slikt nytt anlegg. Grei liten altan hørte imdilertid med. Liksom  i 2011 var ennå ikke fyringsanlegget reparert. og vi fikk inn  bærbare oljeovner.

Suite  
Stor suite med stue, kjøkkenkrok, to soverom, bad og store altaner med flott utsikt og god varme i hele leiligheten.

Omgivelser
Idyllisk og landlig med golfbane på området, men et stykke å gå til sjøen. Rolige og fredelige omgivelser.

Spisestedet

Total fiasko. En dramatisk dårligere servering enn i 2011. Latterlig dårlig  service av ufaglærte.

Flott utsikt over fjorden og Kragerø by fra spisesalen

Testgruppe begge ganger:
To personer

 

Hotell

 


Oppdatert 4 - 2019

©
www.helping.no