Retro design

  Aktuelt
  Alternativt
  Barnebøker
  Bil
  Bolig
  Bowrider
  Bøker
  Båt
  Charter
  Film
  Foto
  Fritid
  Helse
  Hjelpearbeid
  Hotell
  Mat
  Mental Helse
  Reise
  Religioner
  Slank
  Trafikkskade
  Ung
  Økonomi

 

  Redaksjon

  Annonser
  English
  Hovedsiden
  Innhold
  Kontakt
  Linker
  Om oss

 

 

Forbruker-tips

Selskapsreiser
Selskapsreiser
Pakketurismen har over flere tiår utviklet seg til en storindustri. Vi ser nærmere på kvaliteten hos reiseselskaper som i flere år har operert på det Skandinaviske markedet med pakketurer til et stort antall reisemål.


Telefonsalg
Telefonselgere terroriserer deg: Stopp dem!
Telefonselgere bruker stadig nye metoder til å nå deg på din hjemmetelefon og nå også mobilen din. Mange selgere gjør henvendelsen "privat" ved å bruke ditt fornavnet og gir seg ut for å være "fortrolige" eller "kjente". Knepene og strategien blir stadig fornyet og mange oppfatter dette som en ren plage.

Denne type henvendelaser øker nå i et slikt omfang at mange oppfatter dette som telefonterror. Selgerne forsvarer seg med at du ikke er registrert med noen reservasjoner mot telefonsalg i Brønnøysund.

Vær derfor klar over at du kan stoppe de fleste telefonselgerne ved nettopp å registrere dine reservasjoner i "Reservasjon mot adressert reklame". Dette innebærer reservasjon mot reklame i post, telefonsalg på mobil og fasttelefon samt forespørsler fra ulike organisasjoner ved Brønnøysundregisteret. Vann
Det beste kjøpevannet i Norge.
Vannet er testet på smak.
Plastflasker til besvære.

Vann er det reneste og beste du kan drikke.
Vannet er testet på smak


Miljøhus
Miljøhus: Farlige byggematerialer i huset?
Sjekk byggematerialer mm. før du bygger.


 

Ikke kjøp treverk
fra fredet skog!
Vi kjenner alle til at regnskogen i Sør-Amerika er avgjørende viktig for jordklodens helsetilstand: Denne grønne lungen ved Amazonas renser store mengder forurenset luft og hele klodens helsetilstand er avhengig av denne såkalte fotosyntesen i dette store skogområdet. Skogen er vårt eneste vern mot forurensningen som alt er sluppet ut: Mer forurensning fører til flere naturkatastrofer.

Denne grønne lungen i Amazonas minker for hvert år mens forurensningen på kloden stiger. Gjør det du kan ved ikke å kjøpe tresorter som ulovlig blir hugget i fredet området.

Har du den miste mistanke om at teaken til altanmøbler, båtinnredning o.l. er fra regnskog så la være å kjøpe. Ikke tro på den vanlige bløffen om at dette er "plantasjetreverk". Gi ditt bidrag til at vi får en friskere klode. Ikke kjøp dette treverket!

©
www.helping.no