Retro design

  Aktuelt
  Alternativer
  Barnebøker
  Bil
  Bolig
  Bowrider
  Bøker
  Båt
  Charter
  Film
  Foto
  Fritid
  Helse
  Hjelpearbeid
  Hotell
  Mat
  Mental Helse
  Reise
  Religioner
  Slank
  Ung
  Økonomi

 

  Redaksjon

  Annonser
  English
  Hovedsiden
  Innhold
  Kontakt
  Linker
  Om oss

 

 

 

 

 


Vi beklager:

Utdatert test "Color
Magic" fra 2013:

Et flott reisemål

 Foto: Jens Chr. Jore Christensen
Tekst: Gunnar Christensen

Med skipene "Fantasy" og "Magic" har Color Line utviklet Oslo-
Kiel-fergen til et flott og stilig reisemål for folk i alle aldere. Skipene holder høy standard med et godt og variert tilbud - i en behagelig atmosfære. Colorline holder skipene godt ved like og gir deg en kvalitetsreise med godt mannskap.

En firestjerners lugar ombord er flott, stilig og behagelig.

Forbinder du Color Line med den overfylte danskebåten "Color Superspeed" i sommerhalvåret så er dette en helt annen opplevelse: Du er på cruise. Ombord finnes et så variert tilbud at det skjelden føles overfylt der du er. Her er trim, spa, revy, casino, handlegate, badeland for barna og flere flotte spisesteder.

 Høy standard
Magic er et vakkert skip som var nytt i 2007. Det er behagelig å være ombord. Her finner du tiltalende design, vakre utsmykninger og god plass til alle. Disse kvalitetene sammen med god service gir god trivsel og hyggelig stemning ombord.

Sikkerhet
Etter Costa Concordia-ulykken utenfor Italia og Scandinavian Star-ulykken innser mange hvor viktig det er å reise med nytt skip og et seriøst rederi der kvalitet og sikkerhet er vel ivaretatt. Her er høyt fokus på sikkerhet ombord, god merking av nødutganger og TV-undervisning av sikkerhetsrutiner. Her er den beste norske sjømannstradisjon tatt vel vare på.

Alle aldersgrupper
Ombord er alle aldersgrupper representert i "hovedgata". Eldre ektepar som søker en rolig overfart med utsikt på dekk, god restaurantmat og komfort. Middelaldrene med spa, bar og servering på akterrestaurantene eller på soldekket i sommerhalvåret. Ungdommer i full fart på diskotekene, i handlegata, butikker og på treningsstudio. Barnefamilier med teaterforestillinger, pizza, badebasseng og leking med skipsklovnene.


 

Innhold

 Test "Color Magic":
Et flott reisemål

 Se test Color Line
Kristiansand - Hirtshals:

Color Magic
Skipet gies poeng
med antall sol-tegn.
Best poeng er 5 soltegn:
, dårligst er 1:

Totalinntrykk

Vi testet først skipet Color Fantasy i oktober 2008 og testet sist Color Magic i oktober 2013. Det er med glede vi ser at kvaliteten fremdeles er på topp. Skipene er i topp vedlike-hold, servicen er eksem-plarisk og kvaliteten på maten i restaurantene er flott: Colorline holder både stil og kvalitet på Kiel-cuiset.

Reisen er et godt ferievalg som passer til mange anledninger og for alle aldersgrupper.

Vakker kunst, smakfullt design og funksjonelle løsninger preger dette komfortable skipet.

Lugar
 
Vi booket to lugarer firestjerners med sjøutsikt fra lugarene. Lugarene holder god standard med god plassutnyttelse: Behagelige, rolige og funksjonelle lugarer med smakfullt design. Godt lydisolert og gode senger.

Priser i butikkene

Souvernir-shoppene er ikke spesielt billigere enn i land. Klesbutikkene er heller ikke billige. Rederiet satser mer på kvalitet enn pris. Skal du kjøpe taxfree-kvoten med vin så lønner det seg prismessig å gjøre dette i Kiel fremfor ombord.

 Spisestedene
 
Spisestedene ombord har alle god, variert mat og utmerket service til greie priser. Vi testet akter-rastauranten to dager og fikk fremragende service og utsøkt mat. Likeså
testet vi pizza-restau-
ranten i "gågata" to ganger: Her var maten bedre enn de fleste pizzasteder i land.

 

©
www.helping.no