Retro design

  Aktuelt
  Alternativer
  Barnebøker
  Bil
  Bolig
  Bowrider
  Bøker
  Båt
  Charter
  Film
  Foto
  Fritid
  Helse
  Hjelpearbeid
  Hotell
  Mat
  Mental Helse
  Reise
  Religioner
  Slank
  Ung
  Økonomi

 

  Redaksjon

  Annonser
  English
  Hovedsiden
  Innhold
  Kontakt
  Linker
  Om oss

 


 

 


 


 

Test Color Line Kristiansand - Hirtshals:
"Super Speed" er en tortur

Torturen varer i tre timer og 15 minutter hvis ruteplanen holdes. Det finnes ikke rolige plasser på fergen. Over alt er det overfylt og støyen. maset og uroen preger hele skipet. Du kjører i land totalt utmattet og langt fra uthvilt. Trafikkfarlig?

 Dette til forskjell fra andre fergeturer. På den gamle Color Line-fergen var der stille sittegrupper hvor du uten tillegg i prisen kunne trekke deg tilbake og hvile deg igjennom overfarten. Slike rolige sittegrupper finnes ikke her. I stedet er det mot tilleggsbetaling sittegrupper som absolutt ikke er rolige.

Super Speed er så til de grader preget av å være overfylt. Der er ikke sitteplasser til alle som slippes om bord. Du føler du sitter, ligger på gulvet eller står på en travel handlegate uten fluktmuligheter. Straks du er om bord merker du hvor lite brukervennlig denne fergen er. Og det preger også stemingen ombord. Stress.

Konklusjon
Etter åtte overfarter er konklusjonen: Takk og pris for at Color LIne har fått konkurranse på Danmarksfarten. Vil du ha en bedre overfart til Danmark så ta Fjordline. I tillegg er prisene ombord på Color Line drøye. Det lønner seg rett og slett ikke å kjøpe taxfree her. Testene er gjort fra den nye fergen "Super Speed" kom i drift og frem til i dag. Denne ferga er fremdeles i drift.

Trafikksystemet er en skandale
Når du kjører i land i Kristiansand S tar det en time fra du setter deg i bilen og til du er igjennom tollkøen. Og da er klokken gjerne ett på natten. Så skal du kanskje kjøre en time for å komme hjem? Trafikksystemet rundt ferge-avviklingen i Kristiansand S er en skandale. Og i tillegg: Hvorfor er fergeterminalen i sentrum av byen?
I Hirtshals fungerer dette betydelig bedre.

Danmarks-ferietilbud
I Danmark har Color Line flotte pakke-ferie-alternativer med hoteller, fornøyelsesparker og en rekke tilbud som er gode feriealternativer for alle grupper. Særlig barnefamilier har mye å glede seg til straks fergetorturen er over.


 

Innhold

 Test Color Line
Kristiansand - Hirtshals


Super Speed
Skipet gies poeng
med antall sol-tegn.
Best poeng er 5 soltegn:
, dårligst er 1:

Totalinntrykk

Vi testet skipet Super Speed på 8 overfarter tur- retur Kristiandsand - Hirtshals. Over alt er det overfylt og støyen, maset
og uroen preger hele skipet. Dette er bare en pengemaskin for selskapet ikke et sted å trives for deg. Større kontrast til Color Fantasy finnes ikke.

Priser i butikkene

Skal du kjøpe taxfree-kvoten med alkohol lønner det seg prismessig å gjøre dette i Danmark fremfor ombord.

 Spisestedene

Spisestedene ombord er enkle med dårlig plass. Du risikerer å stå med brettet i handa uten å få sitte. Sress preger også menneskene rundt deg.


 


Oppdatert 2 - 2019

©
www.helping.no