Retro design

  Aktuelt
  Alternativer
  Barnebøker
  Bil
  Bolig
  Bowrider
  Bøker
  Båt
  Charter
  Film
  Foto
  Fritid
  Helse
  Hjelpearbeid
  Hotell
  Mat
  Mental Helse
  Reise
  Religioner
  Slank
  Ung
  Økonomi

 

  Redaksjon

  Annonser
  English
  Hovedsiden
  Innhold
  Kontakt
  Linker
  Om oss

 


 

Clarion hotell og Conferansesenter i Trondheim:

Nytt og flott storhotell å trives i

Bilde av Clarion hotel i Trondheim

 Tekst og foto © : Gunnar Christensen

Hyggelig betjening i et stort, flott hotell i moderne, arkitektonisk design som skaper undring og stimulerer fantasien: Kreative designløsninger og store gode rom-løsninger både i fellesrom og kreative fleksible løsninger på konferansedelen med flyttbare vegger som gir mange muligheter i størrelse.

En topp-tak-restaurant med fantastisk utsikt over Pirbadet og cruiseskipene ut mot fjorden med Munkholmen gir en følelse av å være på Trondheims tak både ute på tak-terrassen og inne bak glassvegger. Dette er et av byens meget populære utesteder.

Rommene er store og velutstyrte med spennende vindudesign som hindrer innsyn, behagelige senger, stor, brukervennlig og flott TV montert på veggen, kaffe- og temaskin, badekåpe, tøfler, buksepresser, pengeskap m.m.. Velutstyrt bad. Et rom å trives i.Godt lydisolert. og is-maskin i korridoren. Heisen har tyverisikring: Du må bruke nøkkelkortet for å starte heisen.

Frokosten er variert og som forventet i trivelige lokaler med utsikt over båthavnen der cruise-turistene ivrig toger mot sentrum. Du føler aldri at hotellet er overfylt selv med stort helgebesøk. Den store takhøyden i fellesrommet ved inngangen og resepsjonen bidrar til den gode følelsen av at her er plass til alle. Ta deg tid til å studere de kreative og imponerende arkitektoniske løsningene på dette hotellet.

Hotellet har ikke den korteste gangavstanden til sentrum, men gangavstand til sentrum er det. Nabokvartalet har kolonialbutikk. Pirbadet er i nabobygget ved sjøkanten. Og flybussen fra Værnes stopper utenfor hotellet som ligger i rolig strøk ved Rockheim.

Hotellet på facebook: https://www.facebook.com/clariontrondheim


Heia SAS

Til hotelltesten fløy vi med SAS etter 1. juni 2016 med billett kjøpt før flysete-avgiften ble innført og vi betalte ikke avgiften - SAS tok da den ekstrautgiften for sine passasjerer. Samtidig etter-fakturerte Norwegian alle sine passasjerer som kjøpte billett før avgiften ble innført. Dette gir SAS en mye bedre kundeprofil og et mye bedre image. Heia SAS.


 

Test: Juni 2016

Hotellet gies poeng
med antall sol-tegn.
Best poeng er 5 soltegn:
, dårligst er 1:

Totalinntrykk

Rom
Moderne og nytt

Omgivelser
Sentralt og idyllisk ved Pirbadet, Rockheim og småbåthavna.

Spisestedet
Spisestedet i 1 etg. Hotellfrokosten er variert
og god.

Testgruppe:
 2 personer


 

Hotell
Oppdatert 4 - 2019