Retro design

  Aktuelt
  Alternativt
  Barnebøker
  Bil
  Bolig
  Bowrider
  Bøker
  Båt
  Charter
  Film
  Foto
  Fritid
  Helse
  Hjelpearbeid
  Hotell
  Mat
  Mental Helse
  Reise
  Religioner
  Slank
  Trafikkskade
  Ung
  Økonomi


  Redaksjon

  Annonser
  English
  Hovedsiden
  Innhold
  Kontakt
  Linker
  Om oss

 


 

Betty Palko besøker Norge:
Prinsesse Dianas medium

Tekst/foto Gunnar Christensen

Hun tar fram en av bunkene med tarotkort og sier:
- Når jeg gir reading så prater jeg ikke tull. Jeg forteller deg hva som er viktig for deg nå og hva som kan hjelpe deg videre på en positiv måte.

Betty Palko fra London er blant de mest ettertraktede medier. Betty reiser verden rundt for å gi sine personlige readinger. Reading er en form for personlig veiledning i kontakt med "den andre siden".

Nå sitter hun framfor meg i en leilighet på Bygdøy i Oslo. Denne lille, alvorlige damen har et stort hjerte. Hun har viet livet sitt til å hjelpe andre mennesker med sitt talent. Nå er hun her for meg. Hun ser alvorlig på meg og sier:

- Døden eksisterer ikke. Jeg får all informasjon fra "den andre siden" - fra dine engler og hjelpere. For at du skal vite at de ser deg og at linja er ekte så sier de til deg
- Du har kjøpt deg ny bil.
Overrasket svarer jeg:
- Det stemmer.
Betty kunne ikke vite dette med et blikk ut av vinduet for den nye bilen min er ikke en gang med meg inn til Oslo nå. Jeg tok bussen.

Har en gave
- Jeg hører ånder og jeg ser dem. Det er en gave jeg har. Men det jeg gjør aller mest og som er viktigst for meg er at jeg får mennesker til å bli glad i seg selv. Vi må elske oss selv og tenke positive løsninger på våre utfordringer: Se for oss en positiv vei videre i livet og ha fokus på det endelige resultatet av det vi ønsker oss. Altså ikke fokusere på veien fram til det vi ønsker oss, men på selve målet for ønskene.

- Tenker vi bare negative tanker så trekker vi oss selv ned i fattigdom på alle måter. Uten tro på oss selv når vi ikke langt. Altfor mange mennesker er redde til å hoppe ut i det og våge å ta initiativ i livet. Vi gjør oss selv bjørnetjenester ved å rakke ned på oss selv.

Nøkkelen til å lykkes
- Tanker er mektige. Både de positive og de negative tanker er veldig sterke. Derfor må vi alltid prøve å tenke positivt. Det er selve nøkkelen til å lykkes. Det kan høres naivt ut, men du kan snu den mest negative situasjonen ved å tenke positivt. Dette ved å tro og å ha fokuset på det sluttresultatet du ønsker deg.

Det er slik med penger også. Fokuser på det positive - ikke tenk fattige tanker. Fattige tanker gjør deg fattig. Tenk velstand.

Ingen annen kan gjøre deg lykkelig enn deg selv.

Fleipet
- Hvordan det hele begynte? Jeg var en helt vanlig person i en av Londons bydeler da ei nederlandsk kvinne flyttet inn i en av naboleilighetene i gata vår. Vi ble venner og hun var interessert i readinger og tok meg med til medier. Dette var noe jeg ikke hadde verken tro på eller ambisjoner i før dette. Ikke hadde jeg spesielle opplevelser i denne retning som barn slik mange andre medier hevder. Det første medium jeg traff sa jeg hadde stort talent og ville gjøre det stort som medium, bli berømt og reise verden rundt. Dette var jeg tvilende til i begynnelsen og bare fleipet med det. Likevel forandret dette livet mitt. Gradvis ble jeg interessert i og trukket inne i dette.

Reading av første klasse
Betty Palko ble kjent for å være prinsesse Dianas medium, men listen over kjendiser blant hennes klienter stopper ikke der:

- Alle kommer til meg - både berømt, rik, fatting, gammel eller ung. Jeg hjelper alle til å se det positive utviklingspotensialet alle har i seg og som kan realiseres. Hun fortsetter:

 - Jeg er enkel person, men jeg har fått så mange gode venner i alle sosiale lag gjennom mitt virke. Både de rikeste og fattigste liker meg og jeg er lykkelig i denne rollen. Mennesker kommer til meg med de største finansproblemer, følelsesmessige problemer, ja alle typer problemer. Jeg har fått en mengde venner over hele kloden som holder kontakten med meg. Det er som et mirakel. Jeg har hatt og har nå et fantastisk liv og reiser mye. Og det eneste jeg gjør er å bruke mine evner til å formidle det som sies til meg fra den andre siden - liksom en papegøye ler Betty.

Tillit
- Jeg snakker ikke om mine klienter. De har tillit til meg, sier Betty bestemt, men legger til at hun just var i Los Angeles uten at hun vil si noe mer om klientene sine der.

- Mange klienter vil ikke at det skal bli kjent at de bruker meg. Det kan handle om store investeringer, finans, politikk, følelser og alt av mellommenneskelig forhold. Forholdet mellom meg og mine klienter er hele tiden bygd på absolutt tillit.

Hopp i det
- Mange kommer til meg med angst for nystartet firma og ber om råd. De er engstelige for økonomien, den praktiske gjennomføringen etc. Jeg sier: "Gi slipp på angsten og hopp i det. Ha tro på deg selv. Du drukner ikke. Vi får alle opp og nedturer. Slik er livet, men det er alltid du selv som er ansvarlig for din egen lykke. Ingen andre. Ha fokus på positive tanker og fremfor alt se for deg et positivt resultat. Behold dette positive resultatet i din bevissthet videre."
- Dette har du selv erfart.
- Ja. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli intervjuet på de største TV-kanalene mange steder rundt om i verden, men det skjedde.

 Betty Palko til høyre sammen med Bodil Storm

Det er Bodil Storm som får Betty Palko til Norge:
- Hvert år har Betty Palko kommet i alle disse årene. Jeg traff henne i London for tyve år siden og i nitten år har hun kommet noen dager hvert år til Bygdøy for å holde readinger som eneste sted i Norge, sier Bodil som selv er velkjent i det alternative miljøet i Norge. Hun ordner køen for Betty så hun kan jobbe effektivt og administrer Bettys program i Oslo:
- Neste år?
- Vi får se og håpe, smiler Bodil Storm.

 

 

Innhold

 Intervju:
Betty Palko

Klarsynt, clairvoyant
medium som arbeider
med tarotkort.

Linker

Betty Palko til høyre.
www.bettypalko.com

 

 

ReiserFritid

Hotell


 


CharterHelseMental helse


 

©
www.helping.no